Historiek

De geschiedenis van BECA Engineering

BECA Engineering is een onderneming die is gevestigd in Milaan en in de 21ste eeuw werd opgericht door de ingenieur Carlo Lezzi.

De onderneming is ongetwijfeld en vooral gericht op continue innovatie. Dit is een van haar concurrentiële troeven en strategische krachten waardoor ze ook de meest veeleisende uitdagingen inzake kwaliteit en ecologie van de internationale markten aankan.

In de afdeling Research & Development die het genetische erfgoed van de onderneming uitmaakt, worden unieke procedés ontwikkeld voor de renovatie van schoorsteenkanalen voor vloeibare en gasbrandstoffen.

De ontwikkelde producten werden na lange en strenge testperiodes op de markt gebracht, zijn gecertificeerd en worden erkend door de grootste certificatie-instanties en -studiebureaus.

De verschillende rookkanalen worden gefabriceerd in Milaan door het personeel van BECA Engineering, onder het strenge toezicht van de dienst Quality Control, wat een optimale kwaliteit garandeert.

De techniek van BECA Engineering wordt overal in Europa erkend, maar ook op andere markten als de Verenigde Staten en Canada,…

FITFIRE en HT1000 vertegenwoordigen perfect de spitstechnologische kennis van BECA Engineering waar producten met een uitzonderlijk karakter gemaakt worden, zoals het rookkanaal HT1000 dat het enige 100% anorganische vuurvaste rookkanaal wereldwijd is, volledig onbrandbaar en met de beste Europese classificatie voor brandweerstand, de klasse A1.

BECA Engineering blijft ook vandaag een revolutie op de markt voor de renovatie van schoorsteenkanalen en tast de grenzen van thermische weerstand en organische chemie af.

Aarzel niet om contact op te nemen met Flexisolutions voor alle technische en commerciële informatie.

Lancering van de productontwikkeling FITFIRE en HT1000 in België tijdens de beurs van de mede-eigendom op 23 november 2017 in Paleis 3 Brussels Expo, in aanwezigheid van de oprichter en de directrice voor marketing van Beca Engineering ; de ingenieur Carlo Lezzi en mevrouw Elisabetta Dugnani

Switch The Language